هاااااای هااای ^^امروز مامانی و بابایی و دایی حبیب ( شوهر خالم ) رفتن اهواز و هنوز نرسیدن . خاله زهرا هم اومد پیش ما و ننه هم الان اینجاست . ابو و نیا هم رفتن زبانکده :) ناهار هم گوجه ی بی بادمجون درستیدیم XD همش که نباس گوجه بادمجون باشه :/ والاع D:خب فرزندانم در این پست آموزش گوجه بادمجون به سبک ستایش را داریم D: فردا پس فردا که رفتین قاطی مرغا شدین باید بلد باشین یه چیزی درست کنین یا نه ؟! :/خب مواد لازم :گوجه فرنگی 5 یا 6 عدد بادمجان هر چقدر که داشتین :/ پیاز 1 عدد بزرگ یا متوسطنمک ، فلفل ، زردچوبه و هرچی دم دستتون بود ، تا جایی که خوشمزه شه :/اول آب جوشی رو که توی کتری گذاشته بودیم میریزیم رو گوجه ها تا پوستشون نرم شه و زود کنده شه . حدودا نیم ساعت بزاریم گوجه ها تو آب جوش بمونن . در همین حین بادمجون ها رو پوست می گیریم و راه راه خرد میکنیم و نمک میزنیم و میزاریم حدودا 1 ساعت تا آب بندازه یا عرق کنه :| بعد میریم سراغ گوجه ها و پوست میگیریم و خردشون می کنیم . توی یه قابلمه پیازمونو خرد میکنیم و میزاریم خوب سرخ شن وقتی خوب سرخ شد گوجه ها رو اضافه میکنیم به هم میزنیم . میریم سراغ بادمجون ها و میشوریمشون تا عرقشون پاک شه :/ و بعد که آبشون چکید توی ماهیتابه سرخشون میکینیم و میندازیم تو گوجه ی درحال پختمون . گوجه مون رو به هم میزنیم و میتونیم یکم هم رب گوجه اضافه کنیم بهش ( البته من هیچ وقت رب گوجه استفاد نمیکنم ) و بعد نمک و فلفل و زردچوبه و ... رو اضافه میکنیم . یکم دیگه میزاریم رو گاز باشه و بعد تامام D:نوش جونXDپ . ن : شما گوجه بادمجون رو چجوری درست می کنین ؟ پ . ن 2 : چه غذای دیگه ای بلدین ؟ بعدا نوشت : کیا این غذا رو درست کردن ؟+ فکر نکنین این تنها غذاییه که بلدم هااااااا D: نه . من واسه خودم یه پا کدبانو ام
۰Copy Link Last Comments :
Tags :
_žάħŕά_
۲ مرداد ۹۸، ۱۵:۵۸
عاااا نیمرو عشقع:)
ایلامیم:|
𝑺𝒆𝒕𝒂𝒚𝒆𝒔𝒉 🌙🤍
۱۵ خرداد ۹۹، ۰۰:۲۶
:|
اها منم لر بختیاری ام ^^
نیلوفر
۶ مرداد ۹۸، ۰۸:۵۸
بله بله کاملا حق با شماست کی گفته گوجه بادمجون حتما باید بادمجان باشه ! منم املت بدون تخم مرغ خیلی درست کردم : دی
ممنونم از روش پخت تون !
نیلوفر
۶ مرداد ۹۸، ۰۹:۰۱
اما روش ما !
تو قسمت گوجه ۱۰ دقیقه تو آب میزاریم بعد میزاریم رو گاز تا پوستش راحت تر در بیاد بعد حلقه حلقه سرخش میکنیم
بادمجون اول همون جوری با پوست میزاریم روی گاز با شعله مستقیم تا پوستش کامل بسوزه و داخلش کبابی بشه بعد هم با پیاز سرخش میکنیم
یا
بادمجون پوست میکنیم حلقه حلقه میکنیم ۲۴ ساعت تو آب نمک میزاریم بعد سرخش میکنیم
𝑺𝒆𝒕𝒂𝒚𝒆𝒔𝒉 🌙🤍
۱۵ خرداد ۹۹، ۰۰:۲۶
24 ساعت تو آب نمک ؟ :/
خیلی طولانیه کع :/
اما روش جالبیه *-*